Skip to main content

Fiets initiatieven

Ontdek de voordelen! Fiets naar het werk, de sportvereniging, het winkelcentrum of de school. Ik fiets, jij ook?

Ik fiets helpt jou om vaker de fiets te pakken. Om het fietsen nog wat leuker te maken, download je onze Ik fiets app. Je fietsritten worden geregistreerd en beloond. Doe ook mee!

50 euro deeltegoed

In samenwerking met de gemeenten Utrecht en Nieuwegein heeft Goedopweg diverse deelhubs met elektrische fietsen op de bedrijventerrein geplaatst.

De bedrijventerrein De Liesbosch en Papendorp nu ook bereikbaar met de elektrische TIER fiets.

Langer veilig doorfietsen

Veel gemeenten in onze provincie doen mee met het landelijk programma Doortrappen, speciaal voor mensen op leeftijd. Wist je dat er naast fietslessen, ook leuke fietsroutes in onze regio zijn uitgezet?

Doortrappen een speciaal programma opgezet voor mensen op leeftijd.

Ik fiets puzzelroutes!

Ik fiets zette in samenwerking met Het Routebureau Utrecht 3 leuke puzzel fietsroutes uit om fietsen nog leuker te maken. Zo leer je de provincie op een andere manier kennen, geniet je van de frisse buitenlucht en werk je aan je weerstand en conditie.

Verhoog je weerstand, geniet van de frisse buitenlucht en leer de provincie kennen met de leuke Ik fiets puzzelroutes!

Recreatieve fietsroutes

Provincie Utrecht heeft het: mooie kastelen en buitenplaatsen, gevarieerde natuur, een lint van forten en leuke steden en dorpen. We zetten in dit artikel een aantal website met recreatieve routes voor je op een rijtje.

Provincie Utrecht heeft het: mooie kastelen en buitenplaatsen, gevarieerde natuur, een lint van forten en leuke steden en dorpen.

Download de app en word beloond voor elke fietsrit

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen? Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer. Deze punten verzilver je in de app winkel voor leuke aanbiedingen en prijzen. Ook kun je meedoen aan leuke uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen. Fietsen was nog nooit zo leuk.

Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer.
Meer over de app

"Ik kan ook de bus pakken, maar met de fiets ben ik vaak nog sneller."

Sibel
uit Utrecht