Skip to main content
26-09-19

Jouw aanbieding in de Ik fiets app?

Fietsen is duurzaam, gezond en vooral leuk. In de provincie Utrecht willen we fietsen nog leuker maken door inwoners die fietsritjes maken te belonen met mooie aanbiedingen. Hierdoor verleiden we ze om vaker de auto te laten staan en zo onze steden en dorpen leefbaarder en beter bereikbaar te maken. 

Sparen met fietskilometers in de Ik fiets app
Alle inwoners van de provincie Utrecht kunnen de Ik fiets app downloaden en zo bijhouden hoeveel fietskilometers ze maken. Voor elke fietskilometer krijgen ze een spaarpunt. Verschillende uitdagingen binnen de app, zoals ‘maak 4 fietsritten op een dag’ of ‘maak een fietsrit op een regenachtige dag’, leveren bonuspunten op. Deze spaarpunten kunnen worden ingewisseld voor aanbiedingen, producten, loten voor de Ik fiets-loterij of donaties aan goede doelen. 

Word beloningspartner
Vind je het leuk om mee te doen met de Ik fiets campagne? Dat kan heel eenvoudig door een aanbod te doen in de Ik fiets app winkel. De deelnemers leveren hun spaarpunten in voor een aanbieding van jouw winkel/bedrijf. 

Hoe het werkt:
– Bedenk een leuk aanbod, bijvoorbeeld een korting op een product of dienst, een 2=1 actie of een gratis af te halen product.
– Bepaal de waarde van het aanbod, hoeveel fietskilometers moet iemand afleggen om dit te verdienen? Voorbeeld: een tweede kopje koffie of thee staat in de app voor 100 punten, 15% korting op een hippe regenjas is 1.000 punten.
– Lever een logo van je winkel, afbeelding van het aanbod of van je winkel.
– Het projectteam zorgt voor een wervende beschrijving voor in de app.

Wat bieden we jou?
Natuurlijk zorgen we voor exposure van jouw aanbieding, via:
– Ik fiets app – alle deelnemers zien jouw aanbieding in de app winkel
– Social media – via onze Facebook en Instagram kanalen vermelden we jouw aanbieding en taggen we je, als je zelf actief bent op social media
– Website Ik fiets – vermelding in de lijst van beloningspartners van de app

En zelf kun je het ook promoten met de middelen uit de toolbox voor Ik fiets partners:
– Poster voor in de winkel
– Tekst en visual voor nieuwsbericht eigen website
– Social media post

Afhandeling van aanbieding
Bij een aanbod via een lokale winkel: Als een deelnemer de punten heeft ingewisseld ontvangt hij een digitale voucher in de app. Op vertoon hiervan kan hij de aanbieding in de winkel in ontvangst nemen of de korting verrekenen met de rekening.
Bij aanbod in webshop: Als een deelnemer de punten heeft ingewisseld ontvangt hij een e-mail met daarin de kortingscode of een directe link naar de aanbieding (dit stellen we op maat en in overleg in).

Wil je meedoen of heb je nog vragen? Mail dan naar info@ikfiets.nl.