Skip to main content
10-10-23

Ook in de herfst fietsen we door

Herfstweer? Geen probleem! Ook dit seizoen blijven we actief doorfietsen. De herfst biedt juist een prachtig decor voor fietsliefhebbers: kleurrijke bladeren aan de bomen en milde temperaturen. Toch wat extra motivatie nodig? Ga dan één van onze uitdagingen aan in de app en spaar zo veel mogelijk punten bij elkaar. Deze kun je bijvoorbeeld inruilen bij de eerstvolgende loterij van 19 december.

Deze maand hebben we weer drie leuke herfstuitdagingen voor je klaargezet in de app:

  1. Waterfietser
    Herfstbonus! Zit je op een regenachtige dag toch op de fiets? Dan krijg je een extra punt per kilometer! We bepalen of het regent aan de hand van lokale weersinformatie. Alleen ritten in de provincie tellen mee.
  2. Spitsridder
    In de herfst neemt de kans op files weer toe. Daar wil je natuurlijk niet in staan. Zit je fijn op je fiets tijdens de spitsuren? Je krijgt dan dubbele punten in de maand oktober.
  1. Korte ritten bonus
    Lukt het jou om de hele week bij elke rit onder de 5 km de auto te laten staan en de fiets te pakken? Dan krijg je 25 punten extra! We tellen een week van maandag t/m zondag. Alle ritten tellen mee. Lukt het om 4x een korte ritten bonus te verzamelen in de periode tot het einde van dit jaar? Dan win je een speciale badge!