Skip to main content
14-09-23

Reis groen tijdens de Mobiliteitsweek

Reis jij al groen, duurzaam en gezond? Tijdens de Europese Week van de Mobiliteit (16-22 september) staat duurzame mobiliteit centraal in heel Europa, inclusief de provincie Utrecht. Hier organiseren we voor het derde jaar op rij de Mobiliteitsweek, waarin inwoners en bezoekers worden uitgedaagd om milieuvriendelijker te reizen. 

De aftrap van de Mobiliteitsweek vindt plaats op 16 september met een autovrij Maliebaan Festival in Utrecht, inclusief BMX-park, rijsimulator en muziekoptredens. Met activiteiten, challenges en kortingsacties op deelvervoer wordt de hele week aandacht gevraagd voor duurzame mobiliteit.

Wil jij je steentje bijdragen aan een groener Utrecht? Neem dan zelf deel aan de Mobiliteitsweek van 16 tot en met 22 september. Ik Fiets helpt je graag een handje! Voor iedere fietskilometer die je deze week maakt krijg je van ons een extra punt cadeau. Dus fietsen is niet alleen gezond maar levert in de Mobiliteitsweek Utrecht nog meer op! Wil je zelf een fietsactie organiseren voor je buurt, je wijk, collega’s of iedereen die het leuk vindt? Dan kun je je activiteit op de kalender zetten van de Mobiliteitsweek.