Skip to main content
19-05-21

Trekking van de Ik fiets loterij op 1 juni 2021

Dinsdag 1 juni is alweer de volgende trekking van de Ik fiets loterij! Ook dit keer kan je waanzinnige prijzen winnen als je meedoet. Koop een lot in de Ik fiets winkel en doe mee! Je krijgt na de trekking een berichtje of je een van de gelukkige winnaars bent. De komende tijd worden de prijzen één voor één aangekondigd via onze Facebookpagina en ons Instagram account.

Hoe doe je mee?

Koop een lot in de Ik fiets app voor 400 punten. Je kan zoveel loten kopen als je wil. Hoe meer loten je hebt, hoe meer kans op prijs natuurlijk! Je kunt tot en met 31 mei loten kopen in de winkel van de Ik fiets app.

Wanneer is de trekking?

Op 1 juni 2021 vindt de trekking plaats. Alle winnaars ontvangen per mail bericht van ons met daarin informatie over hun prijs.

Wat kan ik winnen?

Benieuwd naar de prijzen? De komende dagen zullen we de prijzen bekendmaken via onze social mediakanalen. Volg ons op Facebook en Instagram dus @Ikfiets!