Skip to main content
29-11-20

De vijfde Ik fiets loterij: doe jij al mee?

Het is weer zo ver! Woensdag 2 december is de trekking van alweer de vijfde Ik fiets loterij. Heb jij al een of meer loten bemachtigd? Zo niet, het kan nog tot en met 1 december! De prijzen zijn inmiddels allemaal bekend gemaakt via Facebook en Instagram, maar we zetten zie hier nog even voor je op een rijtje. Val jij dit keer in de prijzen?

Eerste Prijs
De winnaar van de vijfde Ik fiets loterij gaat ervandoor met een Bongo cadeaubon Magische Nacht t.w.v. €99,90. Met deze cadeaubon krijg je een magische overnachting inclusief ontbijt voor twee personen. En je kan zelf kiezen uit maar liefst 1200 hotels en bijzondere accommodaties!

Tweede Prijs
De tweede prijs is een Senz° fietsparaplu, inclusief Drycycle houder voor op de fiets. De bijzondere aerodynamische vorm van de Senz° smart zorgt ervoor dat deze nooit zal omklappen: deze paraplu drijft als het ware op de wind. Dankzij de korte voorkant houd je bovendien goed zicht. De Fietsersbond testte deze gouden combinatie en was, naar eigen zeggen, ‘erg positief’.

Derde prijs
De derde prijs komt elke serieuze fietser goed van pas. Wij Nederlanders schijnen namelijk consequent met te zachte banden te fietsen. Met de Lezyne Hogedruk Fietspomp zijn zachte banden verleden tijd. Met de drukmeter kan je je banden precies tot de aanbevolen 4 á 5 bar oppompen.

Vierde Prijs
Met de duurzame LITTA fietslampen, fiets je nooit meer in het donker. Overdag laden de lampjes door middel van zonne-energie op, om je ’s nachts te voorzien van helder hallogeenlicht. Geen lege batterijen in je fietslampjes meer dus! Wat deze lampjes nog cooler maakt? Het feit dat het Ik fiets logo op beide lampjes staat. Een echt collectors item voor de enthousiaste Ik fietser dus!

Vijfde Prijs
Last but nog least. De Ecomondo cadeaubon ter waarde van €5. Met deze cadeaubon kan je terecht bij dé winkel voor duurzame, eerlijke en circulaire producten. Wel zo groen!

Meedoen?
Enthousiast geworden door deze prachtige prijzen? Koop dan nu een lot in de Ik fiets winkel voor slechts 400 punten. Loten zijn verkrijgbaar t/m 1 december! Op 2 december 2020 zal de trekking plaatsvinden. Alle winnaars ontvangen diezelfde dag nog een mail van ons, met daarin meer informatie over hun prijs.

May the odds be ever in your favor!