Skip to main content
18-02-20

Win jij de tweede ik fiets loterij?

Het is alweer tijd voor de tweede Ik fiets loterij. Afgelopen keer ging de winnaar van de hoofdprijs er vandoor met een cadeaubon van Decathlon t.w.v. €50,-. Daarnaast hebben we verschillende setjes fietsverlichting en bioscoopbonnen t.w.v. €10,- verloot onder de prijswinnaars van de tweede en derde prijs! Wil jij één van de volgende winnaars zijn? Lever je punten dan in voor een lot in de loterij! We geven je hier meer informatie over de loten, datum en de prijzen van de loterij.

Hoe doe je mee?
Je doet al mee met de Ik fiets loterij voor maar 400 punten. Je kunt een lot ‘kopen’ in de winkel van de Ik fiets app. Verzilver je punten en maak kans op één van de prijzen! Je kunt meerdere loten kopen en je punten zijn in te wisselen tot en met 1 maart 2020.

Wanneer is de trekking?
Op 2 maart 2020 zal de trekking plaatsvinden. Alle winnaars ontvangen diezelfde dag nog een mail van ons, met daarin meer informatie over hun prijs.

Wat zijn de prijzen?
Ook zo nieuwsgierig naar de prijzen? Wij houden nog even geheim wat de prijzen inhouden. Binnenkort zullen de prijzen bekend gemaakt worden. Houd daarom onze online kanalen goed in de gaten! Volg ons op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van de prijzen.