Skip to main content

Downloads

Binnen de campagne Ik fiets zoeken we graag de samenwerking. Is jouw organisatie betrokken bij het stimuleren van fietsgebruik in de provincie Utrecht? Of wil je juist graag aan de slag met fietsstimulering? Dat kan! We vinden het leuk als jouw organisatie aansluit bij Ik fiets en als jullie dat uitdragen via jullie eigen kanalen. Daarmee bereiken we meer inwoners in de provincie Utrecht met onze campagne en zetten we ons samen in om meer mensen op de fiets te krijgen.

Om je hierbij te helpen hebben we handzame toolkits samengesteld met een aantal online- en offline middelen inclusief een toelichting. Deze kan je downloaden en direct gebruiken!


Toolkit voor beloningspartners Ik fiets app

Wil jij een aanbieding doen in de Ik fiets app? Deelnemers kunnen hun punten dan in de app inwisselen tegen een aanbieding van jouw winkel of bedrijf. Download deze toolkit voor meer informatie en verschillende middelen om jouw aanbieding onder de aandacht te brengen.
Download de toolkit


Toolkit voor gemeenten

Werk je bij een gemeente en wil je fietsgebruik in jouw gemeente stimuleren? Dat kan via Ik fiets op verschillende manieren! Download dan deze toolkit voor meer informatie en verschillende middelen.
Download de toolkit


Toolkit voor samenwerkingspartners

Wil je als organisatie fietsen stimuleren? Dat kan via Ik fiets op verschillende manieren! Download deze toolkit voor meer informatie en verschillende middelen.
Download de toolkit