Skip to main content

Bedrijven helpen medewerkers in het zadel op de Liesbosch en Papendorp

50 euro deeltegoed voor gebruik elektrische deelfiets

In samenwerking met de bedrijven op De Liesbosch en Papendorp en de gemeente Nieuwegein en Utrecht heeft Goedopweg diverse deelhubs met elektrische deelfietsen op de bedrijventerreinen laten plaatsen. Medewerkers die hier gebruik van gaan maken ontvangen 50 euro deeltegoed* om zo eens een elektrische deelfiets uit te proberen. Bijvoorbeeld om van en naar het werk te gaan of naar een afspraak. Vanaf 6 juni 2023 kunnen medewerkers op de Liesbosch hier gebruik van maken. Op bedrijventerrein Papendorp is deze actie om deelvervoer te stimuleren al begin 2023 gestart.

Bekijk hier de locaties in de Liesbosch

Deelfietshubs de Liesbosch

Deelvervoer; handig om anders te reizen bij wegwerkzaamheden

Om de Galecopperbrug ook in de toekomst veilig te houden, voert Rijkswaterstaat vanaf 13 juni 2022 tot begin 2024 onderhoud uit aan de brug. Deze werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat het lastiger reizen is naar je werk. Daarom heeft Goedopweg, in samenwerking met de bedrijven op de Liesbosch en Papendorp, ervoor gezorgd dat je nu ook kunt kiezen voor een elektrische deelfiets van TIER.

Hoe werkt het?

De deelfietsen zijn bij de nieuwe deelhubs te reserveren via de Gaiyo app. Medewerkers op de Liesbosch of in Papendorp kunnen in de app € 50,- gratis deeltegoed claimen. Download hier Gaiyo app en maak een account aan.

*Maximaal 300 deelnemers kunnen op Papendorp gebruik maken van de actie. Op de Liesbosch zijn dat er maximaal 400.

Bekijk hier de locaties in Papendorp

Deelfietshubs Papendorp