Skip to main content

Westelijke Stadsboulevard fietst de zomer door

Westelijke Stadsboulevard fietst de zomer door

De Westelijke Stadsboulevard ondergaat momenteel een groene transformatie. Terwijl de auto misschien minder handig is, biedt de fiets juist flexibiliteit!

Fietsen? Lekker doen en draag direct bij aan een stukje groen!

Door vaker de fiets te pakken en de auto te laten staan, stoten we veel minder CO2 uit. En daarnaast is fietsen natuurlijk gewoon heel gezond. We nodigen alle omwonenden en bezoekers van de wsb uit om (meer) te gaan fietsen via de IkFiets app. Houd je fietsritten bij en maak kans op mooie prijzen, zoals kaartjes voor de Efteling.

Kleurige prijzen

Voor iedere 10 fietsritten, spaar je 1 m2 bloemetjes langs de weg. Het doel is om 25.000 ritten te maken. Als het ons lukt, hebben we samen 2.500 m2 bloemen bij elkaar gefietst. Genoeg voor een prachtige bloemenzee langs de complete WSB. En daar hebben wij samen de hele zomer de tijd voor, van juli tot en met september!

En dat is nog niet alles; haal jij het hoogste aantal ritten? Dan win je een dagje uit naar de Efteling voor vier personen, inclusief een groene reis!

Hoe werkt het?

  1. Download de gratis IkFiets app voor IOS of de IkFiets app voor Google.
  2. Registreer en maak je profiel aan: Maak een persoonlijk profiel aan in de IkFiets app.
  3. Voer de actiecode in: Ga naar “Instellingen” en voer de actiecode “wsb” in onder “Actiecode” (onder voorkeuren).
  4. Fiets zoveel mogelijk ritten: Maak zoveel mogelijk fietsritten langs de Westelijke Stadsboulevard.
  5. Houd je ritten bij: Gebruik de app om je ritten bij te houden.
  6. Spaar bloemetjes langs de weg: Voor elke 10 fietsritten spaar je 1 m2 bloemetjes langs de WSB. Maak kans op prijzen zoals kaartjes voor de Efteling. Bij 25.000 ritten ontvangen deelnemers een bloemzaadzakje. De persoon met de hoogste aantal ritten wint een dagje uit naar de Efteling voor vier personen.

Download de IkFietsapp

Klik hier.