Skip to main content

Samen helpen we de regio Utrecht in het zadel

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat je het belangrijk vindt dat iedereen in jullie organisatie gezond en vitaal is. Of misschien wil je met de hele organisatie bijdragen aan een beter milieu. Wat de reden ook is, laten we samen zoveel mogelijk collega’s in het zadel helpen! We begrijpen dat het voor sommigen een uitdaging kan zijn om op de fiets naar werk te komen, vooral als iemand dit normaal niet doet. Daarom willen we het iedereen zo makkelijk mogelijk maken om wel de fiets te pakken. Omdat elke organisatie anders is, hebben we drie fietsstimuleringspakketten samengesteld.

Welk pakket past het beste bij jouw organisatie?

Basispakket

  • Communicatiematerialen voor intern en extern gebruik.
  • Een voor jullie organisatie op maat gemaakte pagina op de Ikfiets-app waar medewerkers kunnen volgen hoe actief de organisatie fietst. Mogelijkheid voor een competitief element waar medewerkers punten verzamelen en prijzen kunnen winnen door te fietsen.
  • De e-bike probeerpool: twee weken lang gratis e-bikes uitproberen, inclusief e-bakfiets en een speedpedelec.

Pro-pakket – Alles in het Basispakket én…

  • De roadshow komt langs bij jullie organisatie met e-bakfietsen, een selectie aan hippe en coole (elektrische) fietsen. Een vrolijk en actief event. Ook nemen we de fietss(t)imulator mee en een VR-experience waar medewerkers de weg van huis naar kantoor op virtuele wijze kunnen fietsen.
  • Fietsaccessoires bedrukt met Ikfiets logo en het logo van jullie organisatie. Bijvoorbeeld regenpakken en fietslampjes.
  • Opvallende promotie van jullie fietscampagne in het straatbeeld. Denk aan duurzame creatieve bewegwijzering en posters in de buurt van jullie kantoor.
  • Fietsleaseplan: advies op maat over leasing van (deel-)fietsen en hoe fietsen integraal onderdeel kunnen zijn van het mobiliteitsbeleid.

Follow-up-pakket – Alles in het Basispakket, Pro-pakket én…

  • Een mobiele fietsenmaker komt langs om de fietsen van medewerkers na te kijken en op te knappen.
  • Hulp bij het maken van testimonials van medewerkers van jullie organisatie om in te zetten voor interne en externe communicatie.

Meer informatie? Neem een kijkje op de website van Goedopweg