Skip to main content
01-03-21

Bekendmaking prijzen Ik fiets loterij

De zesde Ik fiets loterij: Bekendmaking van de prijzen

Het is weer zo ver! Dinsdag 2 maart is de trekking van alweer de zesde Ik fiets loterij. Heb jij al een of meer loten bemachtigd? Zo niet, het kan nog tot en met 1 maart! De prijzen zijn inmiddels allemaal bekend gemaakt via Facebook en Instagram, maar we zetten zie hier nog even voor je op een rijtje. Val jij dit keer in de prijzen?

Eerste Prijs
De winnaar van de vijfde Ik fiets loterij wint een Decathlon cadeaubon ter waarde van maar liefst €100! Je kan de cadeaubon uitgeven in de winkel zodra deze weer open gaan, maar ook nu al op de website.

Tweede Prijs
De tweede prijs is een prachtige Ik fiets Tshirt. Handig om de lente dagen mee door te komen. Dit prachtige T shirt met het Ik fiets logo is een echte musthave voor in je kledingkast.

Derde prijs
De derde prijs is het boek “Fietsen maken Utrecht”. Utrecht is dé fietsprovincie van Nederland en alles daarover lees je in dit boek. Het boek vertelt hét verhaal over de fiets in stad en provincie, beschreven langs de routes van de Utrechtse etappes van de Giro, Tour en Vuelta. Een leuk boek voor iedere fietsfanaat.

Vierde Prijs
Met de duurzame LITTA fietslampen fiets je nooit meer in het donker. Overdag laden de lampjes door middel van zonne-energie op, om je ’s nachts te voorzien van helder hallogeenlicht. Geen lege batterijen in je fietslampjes meer dus! Wat deze lampjes nog cooler maakt? Het feit dat het Ik fiets logo op beide lampjes staat. Een echt collectors item voor de enthousiaste Ik fietser dus!

Vijfde Prijs
Last but nog least. Een mondkapje met fietsen erop! Dit mondkapje is uitermate comfortabel en beschermt je voor of na het fietsen.

Meedoen?
Enthousiast geworden door deze prachtige prijzen? Koop dan nu een lot in de Ik fiets winkel voor slechts 400 punten. Loten zijn verkrijgbaar t/m 1 maart! Op 2 maart 2021 zal de trekking plaatsvinden. Alle winnaars ontvangen diezelfde dag nog een mail van ons, met daarin meer informatie over hun prijs.