Skip to main content
05-06-24

Lekkere deals in de Ik fiets app!

Goed nieuws voor Utrechtse (Ik) fietsers: er zijn vier beloningspartners bijgekomen! Meer voordelen genieten? Check ook even de beloningsroutes Utrecht-Maarssen of Nieuwegein-IJsselstein.

De Ik fiets app telt maar liefst vier nieuwe beloningspartners! Fiets jij in de buurt van de steden Amersfoort, Hoogland, Bunschoten-Spakenburg, IJsselstein, Nieuwegein, Woerden of Veenendaal? Extra veel reden om nu gebruik te maken van de app. Ontvang spaarpunten voor al je fietskilometers en wissel deze in voor leuke aanbiedingen. We zetten de nieuwe partners even voor je op een rijtje.

  1. IJs van Vitelli Amersfoort

Jezelf eens goed belonen tijdens je fietsrit? Ga langs bij IJs van Vitelli! Deze ijszaak gebruikt boerenmelk en vers fruit uit eigen streek. Alle soorten ijs zijn glutenvrij en het sorbetijs is veganistisch. Maak je ijsje nu nóg feestelijker en krijg tegen inlevering van 50 punten een gratis toefje slagroom.

Locatie: Kwekersweg 7 Amersfoort

  1. Koffie Thee Lokaal Delicious Hoogland

Zin in een goed kopje koffie of thee na het fietsen? Kom langs bij Koffie Thee Lokaal Delicious in Hoogland en laat je eens goed verwennen. Hier hebben ze niet alleen een liefde voor goede koffie en thee, maar ook voor lokale lekkernijen! Even uitrusten op hun terras of weer verder met een koffietje to-go: het kan allebei. Nu met het tweede kopje koffie of thee gratis!

Locatie: Kraailandhof 21 Hoogland

  1. Landwinkel Schenkerij De Kastanjeboom Bunschoten-Spakenburg

Goed genoten van de koffie of thee in Hoogland? Binnen 15 minuten fietsen ben je al bij Landwinkel Schenkerij De Kastanjeboom in Bunschoten-Spakenburg. In deze knusse winkel verdwaal je tussen verse lokale producten en zelfgemaakte delicatessen. Nog steeds dorst? Tegen inlevering van 100 punten, krijg je nu een gratis flesje sap ter keuze.

Locatie: Zevenhuizerstraat 281 Bunschoten-Spakenburg

  1. Eemlandhoeve Bunschoten-Spakenburg

Ook Eemlandhoeve ligt lekker op de route: binnen 16 minuten ben je van De Kastanjeboom al bij dit gezellige proeflokaal. Hier kun je terecht voor een rijk assortiment aan biologische producten of gewoon even lekker een drankje doen. Nu met het tweede kopje koffie of thee gratis (tegen inlevering van 250 punten).

Locatie: Bisschopsweg 7 Bunschoten-Spakenburg

  1. Luigi’s IJssalon IJsselstein en Nieuwegein

IJs eten bij Luigi’s IJssalon is een echte belevenis. Het ambachtelijke ijs eet je hier met prachtig uitzicht op de omgeving van IJsselstein én Nieuwegein. Hier kun je jezelf eens goed trakteren. Nu met een gratis tweede bolletje ijs tegen 100 punten op de Ik fiets app!

Locaties: Schuttersgracht 26 IJsselstein & Lekstraat 20 Nieuwegein

  1. De Heeren van 17 Veenendaal

In het pittoreske Veenendaal vind je De Heeren van 17. Ben je niet alleen vaak op de fiets te vinden, maar ook met een kopje koffie of thee in de hand? Dan is dit de perfecte plek voor jou! Met meer dan 25 soorten koffie en 140 soorten thee, er is voor elk wat wils. Uitgewinkeld? Beloon jezelf met een goed bakkie. Nu met een gratis tweede kopje koffie of thee.

Locatie: Zandstraat 1 Veenendaal

  1. Torino Chocolade en IJs Woerden

Van fietsen kun je het nog wel eens warm krijgen. Tijd voor een lekker ijsje dus! Ben je in de buurt van Woerden? Kom dan eens langs bij Torino Chocolade en IJs. Hier geniet je op hun gezellige terras van hun ambachtelijke chocolade of ijs. Laat het hoorntje maar goed volscheppen, want voor 500 punten krijg je het tweede bolletje gratis!

Locatie: Voorstraat 93 Woerden

Hoe krijg je de beloningen te pakken? In de Ik fiets app verdien je per geregistreerde fietskilometer een punt. Deze punten kun je in het winkeltje van de app omruilen voor een voucher waarmee je de prijzen int. Smullen geblazen!