Skip to main content
28-11-19

Alle loterijprijzen zijn bekend!

De trekking van de Ik fiets loterij komt steeds dichterbij, en inmiddels zijn alle prijzen bekend gemaakt op ons Instagramaccount en onze Facebookpagina! We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. Welke prijs hoop jij te winnen?

3e prijs: LED-fietslampjes
Onmisbaar tijdens de donkere dagen! Het is altijd belangrijk om goed zichtbaar te zijn wanneer je op de fiets stapt. Daarom geven we deze loterij meerdere fietslampjes weg.

2e prijs: Nationale bioscoopbon (t.w.v. €10,-)
Het wordt weer kouder. En wat is op zo’n koude dag nu meer ontspannen dan een film kijken? (Afgezien van fietsen natuurlijk!) Heb jij al een goede film op het oog? Wie weet ben jij wel één van de winnaars van de nationale bioscoopbon!

1e prijs: Decathlon cadeaubon (t.w.v. €50,-)
Net toe aan nieuwe sportschoenen? Of kan jij wel een regenjas gebruiken nu het najaar in volle gang is? Wat je ook nodig hebt; een bon van de Decathlon komt altijd van pas!

De 3e en 2e prijs worden meerdere keren weggegeven.

Wil jij ook kans maken op een prijs? Ga dan snel naar de shop in de Ik fiets app, en wissel je punten in voor een lot! Inwisselen kan tot en met zondag 1 december. Maandag 2 december is de trekking en krijgen de winnaars bericht per mail. Meer informatie over de loterij vind je hier.