Skip to main content
11-02-22

Bekendmaking prijzen februari loterij!

Het is weer tijd voor de ik fiets loterij! Op 15 februari worden weer fantastische prijzen verloot onder de Ik fiets app-gebruikers. We maakten ze al bekend op onze Instagram en Facebook. En wat zitten er weer leuke prijzen bij: hier komen ze!

 

De eerste prijs

Tatarataa! De eerste prijs van de Ik fiets loterij is … een LIPA ultra HD 4k actiecamera! Zet hem op je stuur vast en maak de leukste actiebeelden tijdens je mountainbike tocht of van een prachtige route. Hij is helemaal waterdicht en door beeldstabilisatie leg je de mooiste video’s vast. En hij is ook nog eens makkelijk te besturen: verbind hem via de wifi met je telefoon en kijk live mee!

 

De tweede prijs

De tweede prijs is een Happen en Trappen arrangement voor twee personen! Met Happen en Trappen fiets je de mooiste fietsroute en maak je stops bij de lekkerste restaurants. Kortom een fantastisch dagje uit! Wie neem jij mee?

 

De derde prijs

De derde prijs is deze keer een abonnement op 4 nummers van het tijdschrift Bike Explorer! Hét tijdschrift voor de echte fietsfanaten, boordevol fietstips, accessoires en de mooiste routes door heel Nederland.

 

De vierde prijs

Als je de vierde prijs weet te bemachtigen, dan win je een heuze Ik fiets thermosfles! Zo kan je altijd je koffie, thee of misschien wel warme chocolademelk meenemen voor onderweg!

 

De vijfde prijs

De vijfde prijs is een altijd-handige bol.com bon t.w.v. 5 euro. De winnaars ontvangende de cadeaubon digitaal, en kan je dus meteen besteden. Misschien wel voor het vergeten valentijnscadeautje…?

 

Meedoen?

Ben jij ook zo enthousiast geworden door deze leuke prijzen? Ruil nu nog snel in de app je gefietste punten in voor loten en wie weet maak jij wel kans op een van deze fantastische prijzen. Let op dit kan nog t/m 14 februari. 15 februari worden de winnaars gekozen!