Skip to main content
01-12-21

Bekendmaking prijzen ik fiets loterij 7 december

Het is bijna zo ver… De trekking van de Ik fiets loterij komt eraan! Op 7 december is de trekking en kun je fantastische prijzen winnen. Je zag ze misschien al voorbij komen op onze sociale mediakanalen: Facebook en Instagram. Hier staan ze nog eens op een rijtje.

 

Eerste prijs

De eerste prijs is een rode JBL Flip speaker, helemaal in Ik fiets stijl dus! De speaker is mooi en compact, je neemt ‘m dus gemakkelijk overal mee naartoe. Daarnaast is de JBL-speaker helemaal draadloos en te bedienen met bluetooth.

 

Tweede prijs

De tweede prijs is een gave Dutch Mountains fietstas. Hij is niet alleen stijlvol en 100% waterdicht maar ook super handig! Je tovert hem namelijk zo om van fietstas naar rugtas. Sjouwen met zware boodschappen is dus verleden tijd!

 

Derde prijs

De derde prijs is een Rituals cadeaubon t.w.v. 25 euro. Perfect om een cadeautje uit te zoeken voor de feestdagen of natuurlijk gewoon als cadeautje voor jezelf. Zo kan je heerlijk badderen na een lange rit!

 

Vierde prijs

De vierde prijs is een fietsponcho van B Twin. Trotseer het winterweer zonder doorweekt op je bestemming aan te komen met deze fietsponcho. De poncho is speciaal ontwikkeld voor op de fiets: de poncho komt niet tussen je spaken en belemmert niet het zicht tijdens het fietsen. En hij is zo compact dat je hem makkelijk mee kan nemen!

 

Vijfde prijs

De vijfde prijs is een Sports Giftcard t.w.v. 5 euro. Ideaal voor iedereen die houdt van sporten en bewegen. Lever ‘m in bij verschillende sportwinkels of sportscholen of andere sportactiviteiten zoals Snowworld!

 

Meedoen?

Zit er iets leuks voor je bij? Doe dan mee met de loterij. Je kunt nog tot 6 december je punten inwisselen voor loten. 7 december gaan we de winnende loten bekendmaken. De winnaars ontvangen diezelfde dag een mail met daarin informatie over de gewonnen prijs.