Skip to main content
16-05-24

Beleef Amersfoort-Bunschoten (F199)

Eindelijk is het zover: de opening van de doorfietsroute Amersfoort-Bunschoten (F199)! Op 16 mei is het lintje doorgeknipt en kan óók jij deze verbeterde fietsroute beleven. Daarnaast worden er de komende weken verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Want deze doorfietsroute mag gevierd worden!

Kennismaak-actie doorfietsroute Amersfoort-Bunschoten poster

Ontdek door anders te kijken – 25 mei en 1 juni

Wil jij de F199 zelf beleven én je zintuigen beter leren gebruiken in een wereld vol afleiding? Ga op 25 mei en 1 juni mee op ontdekkingstocht tussen Amersfoort en Bunschoten. Neem een moment om je te onthaasten en zie alles wat je normaal zou ontgaan!

Op drie punten langs de route, bushalte Zevenhuizerstraat (Amersfoort), carpoolplaats Bunschoten en de Bunschoter (Bunschoten) kan je een ontdekkingsboekje ophalen. Met dit boekje leer je meer over de natuur, architectuur en het weer, want er valt veel meer te ontdekken op deze route dan je denkt!

Op carpoolplaats Bunschoten is bovendien een ‘ontdekkingsplein’ waar, behalve ambachtelijk en lokaal gemaakt ijs, nog meer te zien, proeven en beleven is.

Dus kom ook en beleef de route Amersfoort-Bunschoten op weer een hele nieuwe manier!

 

Meer weten over de doorfietsroute? Kijk op: https://ikfiets.nl/doorfietsroutes/doorfietsroute-amersfoort-bunschoten-f199/