Skip to main content
30-09-19

Beleef het Keistad Fietsfestival!

Fietsliefhebbers opgelet! Van 3 t/m 6 oktober is het Keistad Fietsfestival in Amersfoort. Tijdens deze dagen is er een programma compleet gevuld met leuke fietsactiviteiten; van fietstochten tot prijsvragen en van races tot slowbiking. Er is voor iedereen iets te beleven!

Voor jong
Kinderen kunnen meedoen aan een loopfietsenrace, ouder-kind fietstocht, een pumptrack en een kinder-fietsparcours. Daarnaast worden er meerdere familiefietstochten georganiseerd en kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt door bijvoorbeeld hun eigen fietskapstok te maken.

Voor oud(er)
Val je iets buiten deze leeftijdsklasse? Geen zorgen, ook voor volwassen is er genoeg te doen! Ga mee op een sportieve of informatieve fietstocht, doe mee aan de prijsvraag (en win een weekend weg) of breng een bezoek aan de fietsbios.

Lekker langzaam
Ben je niet zo van het intense, actieve fietsen en doe je het liever wat rustiger aan? Wellicht heb je dan interesse in het NK Slowbiking. Laat ons zien hoe langzaam jij kunt zijn! Wie weet ben je zelfs traag genoeg om in de prijzen te vallen!

Ben jij al enthousiast? Wij in elk geval wel! Kijk voor locaties, pre-events en het programma op de website van Keistad Fietsfestival.