Skip to main content
02-06-21

Bring a friend en win allebei!

Op 1 juli organiseert Ik fiets een speciale Bring-a-friend loterij. Laat jij je vrienden, familie en collega’s kennismaken met de Ik fiets app? Dan krijgen jullie beiden een gratis lot voor de Bring-a-friend loterij op 1 juli en maak je kans op mooie prijzen, waaronder een fiets! 

 

Hoe werkt het? 

Ben je een gebruiker van de Ik fiets app? Dan kun je in de app bij ‘berichten’ jouw unieke bring-a-friend code vinden. Je kunt deze code delen met jouw vrienden, familie, collega’s of buren. Zij downloaden vervolgens de Ik fiets app en vullen jouw actiecode in bij ‘instellingen’. Wanneer zij hun eerste rit met de Ik fiets app hebben gemaakt, ontvangen jij en je vriend beiden een lot voor de speciale bring-a-friend loterij.  

Wil je meer kans maken? Stuur je actiecode zo vaak als je maar wilt naar je vrienden, familie, buren of collega’s. Elke keer dat jouw actiecode wordt gebruikt en er een eerste fietsrit wordt gemaakt, maak jij nog meer kans in de loterij! Op 1 juli is de trekking en maken we de winnaars bekend! 

 

Wanneer is de bring-a-friend loterij? 

De trekking van de bring-a-friend loterij is op 1 juli 2021. De nieuwe Ik fiets deelnemer kan tot 30 juni zijn/haar eerste rit maken, waarna jullie beiden automatisch een lot krijgen. Dan doen jullie dus allebei mee met de loterij!  

Heb je een prijs gewonnen? Dan nemen we via de mail contact met je op. 

 

Wat kan ik winnen? 

Met de Bring-a-friend loterij verloten we supergave prijzen, met als eerste prijs een Ik fiets fiets! Wie weet maak jij dus binnenkort jouw fietsritten op een deze spiksplinternieuwe Ik fiets fiets. Ook kun je een Ik fiets rugzak, een Ik fiets opvouwbare waterfles en een Sportief shoppen cadeaukaart t.w.v. €5,- winnen! Houd Ik fiets in de gaten via Instagram en Facebook, waar we je op de hoogte houden van de Bring-a-friend loterij en alle andere Ik fiets acties!  

Zien we je bij de trekking van de Bring-a-friend loterij op 1 juli?