Skip to main content
31-05-21

De aankomende Ik fiets loterij: Bekendmaking van de prijzen

Het is weer zo ver! Dinsdag 1 juni is alweer de trekking van de zevende Ik fiets loterij! Heb jij al een of meerdere loten weten te bemachtigen? Dit kan nog tot en met 31 mei! De prijzen zijn inmiddels allemaal bekend gemaakt via onze sociale mediakanalen Facebook en Instagram. We zetten alle prijzen hieronder nog een keertje voor je op een rijtje. Wie weet val jij dit keer wel in de prijzen!

Eerste Prijs

De eerste prijs is een Happen en Trappen cadeaukaart! Happen en Trappen is een lekkere fietstocht door Nederland. Met deze cadeaubon krijg je een gratis Happen en Trappen arrangement voor 2 personen. Een dag lang fietsen door de prachtige omgeving en heerlijk eten bij vijf verschillende restaurants. Er zijn bijna 200 routes waar je uit kunt kiezen! Deze cadeaubon staat garant voor een dagje genieten in de natuur. Je bepaalt zelf welke route en wanneer er gefietst gaat worden.

Tweede Prijs

De tweede prijs is een prachtige fietscomputer. De fietscomputer is een gebruiksvriendelijke draadloze computer die je op het stuur van je fiets kunt monteren. Discreet, gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. Deze fietscomputer heeft wel 5 essentiële functies, zoals je huidige en gemiddelde snelheid meten, je ritafstand en totale afstand uitrekenen en uiteraard een handige klok.

Derde prijs

De derde prijs is de ANWB-fietsgids “De allermooiste fietsroutes van Nederland”.  Met dit boek kan jij de mooiste routes van Nederland gaan fietsen! Alle 50 routes in deze fietsgids zijn gebaseerd op knooppunten. Achter in de gids is een los routeboekje ingestoken zodat je die handig mee kunt nemen tijdens het fietsen. Je hoeft dus nooit meer te verdwalen, met dit handige boekje op zak! In deze gids heb je thuis alle informatie over de routes in een mooi gebonden boek met inspirerende foto’s en uitgebreide informatie, en alle praktische zaken voor onderweg in een handomdraai bij de hand.

Vierde Prijs

De vierde prijs is een Ik fiets linnen tasje! Deze tas is gemaakt van Organic Cotton en het prachtige Ik fiets logo staat er mooi op. De tas is superhandig voor de alledaagse boodschappen of voor als je iets wilt meenemen op de fiets.

Vijfde Prijs

De vijfde prijs is een cadeaubon van de Hema ter waarde van 5 euro! Van deze digitale cadeaukaart van HEMA wordt iedereen blij. De digitale cadeaukaart van HEMA heb je altijd bij de hand en met ruim 500 winkels in Nederland, is er altijd wel een HEMA bij jou in de buurt! Je kunt dit tegoed besteden in alle HEMA-winkels in Nederland.

Meedoen?

Enthousiast geworden door deze prachtige prijzen? Koop dan nu een lot in de Ik fiets winkel voor slechts 400 punten. Loten zijn verkrijgbaar t/m 31 mei! Op 1 juni 2021 zal de trekking plaatsvinden. Alle winnaars ontvangen diezelfde dag nog een mail van ons, met daarin meer informatie over hun prijs.