Skip to main content
17-11-20

De vijfde Ik fiets loterij

Het is alweer tijd voor de vijfde Ik fiets loterij. Afgelopen keer ging de winnaar van de hoofdprijs er vandoor met een set Ortlieb waterdichte fietstassen. Daarnaast hebben we twee Decathlon cadeaubonnen t.w.v €50 verloot als tweede prijs, en maakte deelnemers kans op waterdichte smartphonehouders voor op de fiets, unieke Ik fiets T-shirts en Bol.com cadeaubonnen! Wil jij je deze keer onder de gelukkigen scharen? Koop dan nu een lot in de Ik fiets winkel!

Hoe doe je mee?
Voor slechts 400 fietspunten koop je al een lot. Verzilver je punten en maak kans op één (of meerdere) prijzen! Het is voor degenen die hun kans willen vergroten namelijk mogelijk om meerdere loten kopen. Loten zijn verkrijgbaar in de Ik fiets winkel tot en met 1 december 2020.

Wanneer is de trekking?
Op 2 december 2020 zal de trekking plaatsvinden. Alle winnaars ontvangen diezelfde dag nog een mail van ons, met daarin meer informatie over hun prijs.

Wat kan ik winnnen?
Nieuwsgierig naar de prijzen? Wat je kan winnen, dat houden wij nog even geheim ???? De komende weken zullen we hier meer over uit de doeken doen op onze sociale media kanalen. Volg ons op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn!