Skip to main content
18-02-21

De zesde Ik fiets loterij

Dinsdag 2 maart is de zesde trekking van de Ik fiets loterij! Je kunt waanzinnige prijzen winnen als je meedoet. Koop een lot in de Ik fiets winkel en doe mee! Je krijgt na de trekking een berichtje of je de gelukkige winnaar bent. De prijzen zullen de komende tijd één voor één worden aangekondigd via onze Facebookpagina en ons Instagram account.

Hoe doe je mee?
Koop een lot in de Ik fiets app voor 400 punten. Je kan zoveel loten kopen als je wil. Hoe meer loten je hebt, hoe meer kans op prijs natuurlijk! Loten voor deze loterij zijn verkrijgbaar in de winkel van de Ik fiets app tot en met 1 maart 2021.

Wanneer is de trekking?
Op 2 maart 2021 zal de trekking plaatsvinden. Alle winnaars ontvangen per mail bericht van ons met daarin informatie over hun prijs.

Wat kan ik winnen?
Benieuwd naar de prijzen? De komende dagen zullen we de prijzen bekendmaken op onze social media kanalen. Volg ons op Facebook en Instagram dus!