Skip to main content
25-08-21

Doe mee aan de Ik fiets loterij op 7 september!

Dinsdag 7 september is het weer zover, dan vindt de trekking van de Ik fiets loterij plaats! Tot en met 6 september 2021 kun je loten scoren door jouw gefietste punten in de Ik fiets app in te ruilen. Heb jij al een lot?  

Hoe doe je mee? 

‘Koop’ een lot in de winkel van onze Ik fiets app in de categorie Loterij. Dit doe je door jouw gefietste Ik fiets punten in te wisselen voor een lot. Eén lot kost 400 punten. Na je aankoop doe je direct mee aan de loterij en maak je kans op een prijs! Je kunt meerdere loten kopen. Wissel je punten in voor een lot tot en met maandag 6 september (2021). 

Wanneer is de trekking? 

De trekking van de Ik fiets loterij is op 7 september 2021. Heb je een prijs gewonnen? Dan ontvang je dezelfde dag nog een mail van Ik fiets, waarin je meer informatie kunt vinden over jouw prijs. 

Wat kan je winnen? 

De prijzen houden we nog heel even spannend. De komende weken zullen we één voor één de prijzen bekendmaken op onze Facebook en Instagram. Mis de bekendmaking niet en volg ik fiets op Facebook en Instagram via @ikfiets. Zodra alle prijzen bekend zijn gemaakt kun je deze ook terugvinden op de website. Het beloven vijf hele gave prijzen te worden!