Skip to main content
15-09-21

Doneer jouw Ik fiets punten aan Daan’s Drive to Fight Cancer!

Heb jij al veel punten verzameld met jouw fietsritjes? Doneer nu je punten aan een bijzonder goed doel en steun Daan tijdens zijn Drive to Fight Cancer!

Daan’s Drive to Fight Cancer

Al een tijd lang werken wij met plezier samen met fietswinkel Pronto uit Amersfoort. Bij eigenaar Daan is deze zomer helaas uitgezaaide galblaaskanker ontdekt, een vrij zeldzame aandoening met weinig kans op genezing. Dat is natuurlijk verschrikkelijk nieuws. Op zondag 26 september vindt daarom Daan’s Drive to Fight Cancer plaats, een benefiet-fietstocht waarbij deelnemers van Amersfoort naar Utrecht op en neer fietsen om aandacht te vragen voor de ziekte kanker. Voor het steunen van onderzoek naar kanker halen zij zo veel mogelijk donaties op. En daar kun jij als Ik fietser aan bijdragen!

Steun Daan met jouw Ik fiets punten

Jouw gespaarde fietspunten kun je omzetten in een donatie. Ga in de Ik fiets app naar de winkel en kies ‘Daans Drive to Fight Cancer’ bij de Goede doelen.  Jij verzilvert je punten en wij maken de donatie over naar deze benefietactie. 1000 punten staat gelijk aan €2,50.

Fiets en/of eet mee 

Naast het geven van een donatie kun je ook nog op andere manieren bijdragen. Zo kun je zelf meefietsen met de tocht van en naar Utrecht (ongeveer 55 km).  Dit kan op de fiets, e-bike of zelfs op de scooter! Ben je niet zo van langere afstanden fietsen? Dan kun je ook ’s avonds aanschuiven bij de barbecue. Tijdens de barbecue zal er ook een veiling plaatsvinden waar je kunt meebieden op onder andere JBL boxen, een frietkar of een overheerlijk ontbijt.

Steun Daan’s Drive to Fight Cancer in de Ik fiets app of via één van de andere manieren. Samen zetten we ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

Kijk voor meer informatie over Daans Drive to Fight Cancer op https://www.fightcancer.nl/event/daans-drive-to-fight-cancer