Skip to main content
05-08-19

Zeist trapt Ik fiets campagne af

De start van de omvangrijke fietscampagne Ik fiets… dat vraagt om een feestelijke kick-off! De campagne is erop gericht zoveel mogelijk inwoners van de provincie Utrecht te stimuleren om de fiets te pakken. De gemeenten in de provincie worden actief bij de campagne betrokken en de kick-off vindt dan ook plaats in één van de 26 gemeenten.

Gemeente Zeist heet alle fietsers welkom

De gemeente Zeist ziet de kick-off van de Ik fiets-campagne als een mooie start om ook binnen de gemeente meer aandacht voor de fiets te vragen. Samen met de gemeente organiseren we een feestelijk lanceringsmoment, waarbij het plan voor de komende jaren wordt bekendgemaakt om meer inwoners te verleiden vaker de fiets te pakken.

Gedeputeerde Arne Schaddelee zal de campagne aftrappen met de start van een fietsestafette door de hele provincie Utrecht. Hij overhandigt tijdens de kick-off de speciale ‘Ik fiets’ aan wethouder Wouter Catsburg die symbool staat voor de campagne. Deze ‘Ik fiets’, in kleuren en met logo Ik fiets, gaat vervolgens van gemeente naar gemeente om zo aandacht te vragen voor de campagne.

SAVE THE DATE

Datum: vrijdag 13 september
Tijd: 13.00 uur
Locatie: Gemeentehuis, Het Rond 1 te Zeist