Skip to main content
09-03-21

Fiets en haal koffie to go!

Koffie to go

Mis jij het ook zo erg om een lekkere cappuccino, matcha latte of een kop zwarte bonenkoffie te drinken in jouw favoriete koffiezaak? Snappen we helemaal! Maar niet getreurd, want je kan bij heel veel koffietentjes de lekkerste koffie to go bestellen. We zetten een aantal goede koffietips voor je op een rijtje! Bekijk van tevoren wel even de aangepaste openingstijden en houd bij een bezoekje natuurlijk de maatregelen van het RIVM in acht.

  • Koffie Leute

Bij Koffie Leute aan de Westerkade in Utrecht kun je van maandag tot en met vrijdag terecht voor een koffie to go. Je kunt na je koffie een leuk stuk door de stad fietsen en zo weer punten sparen in de Ik fiets app.

  • 30ml

Ook de verschillende filialen van 30ml in Utrecht en Amersfoort zijn open om een lekker kopje koffie te halen. Je kunt hier ook een lekkere lunch scoren, om vervolgens met een gevulde maag je fietstocht te hervatten! (Je vindt 30ml in de Zadelstraat, Nachtegaalstraat, Vredenburg en Leidsche Rijn en in de Arnhemsestraat Amersfoort)

  • Theehuis Rhijnauwen

Elk weekend gooit het Theehuis Rhijnauwen ‘het raam’ weer open! Dit Theehuis verkoopt onder andere koffie en lekkere pannenkoeken. Je kunt je pannenkoeken direct in het bos opeten en daarna door het prachtige bos fietsen. Bekijk de openingstijden van het theehuis, plan je rit en veel fietsplezier!

  • REEG

Begin je dag goed met een heerlijk kopje koffie van REEG in De Bilt. Bij REEG kan je terecht voor heerlijke koffie to go, lekkere taarten of een stevige lunch. REEG is goed te bereiken met de fiets en daardoor een perfecte stop voor tijdens je fietsrit!

  • Vroeg

Vroeg is gelegen in de prachtige landelijke omgeving Bunnik vlakbij Utrecht. Bij Vroeg in Bunnik kun heerlijke koffie en lekkernijen uit de bakkerij to go bestellen. De winkel en de bakker zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 18:00 voor vers brood, patisserie en koffie to go! Een prachtige plek om naar toe te fietsen en jezelf te belonen met een kopje koffie to go.

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke koffietentjes in de provincie Utrecht! Pak de fiets, steun de lokale horeca en haal een koffie to go bij jou in de buurt. En vergeet niet de Ik fiets app aan te zetten om je punten bij elkaar te sparen!