Skip to main content
31-05-24

Fiets je blij met de prijzen van de loterij!

Ja ja, er staat weer een nieuwe loterij op de planning! Als Ik fiets-app-gebruiker maak jij kans op te gekke prijzen. Lever je gespaarde punten in voor een lot en wie weet trekken we die van jou op 26 juni. Weten welke prijzen je kunt winnen? Check het snel hieronder! 

  • De 5de prijs is … een Decathlon-cadeaubon t.w.v. 5 euro. Zo maak jij je stalen ros zomerklaar! 
  • De 4de prijs is … het boek ‘Lonely Planet Mythische fietstochten in Europa’ t.w.v. 30 euro. Leer maar liefst 50 fietsroutes kennen op ons prachtige continent! 
  • De 3de prijs is …een The Pack-stuurtas t.w.v. 45 euro. Perfect om snacks in te bewaren voor je volgende fietstocht! 
  • De 2de prijs is … een lunch voor twee personen inclusief koffie of thee bij restaurant Vroeg. Waar ze zonder poespas voor je koken met de beste ingrediënten uit de streek, en de hele dag door vers brood gebakken wordt. 
  • Dan de hoofdprijs … een Mantel Superstore-cadeaubon t.w.v. maar liefst 100 euro! Dé plek waar fietsliefhebbers in één keer slagen.

Hoe doe je mee? 

Wissel in de Ik fiets-app je punten in voor een lot. De loten vind je in onze winkel in de categorie Loterij. Eén lot kost 400 punten. Na het inwisselen doe je automatisch mee aan de loterij en maak je kans op een prijs. Je mag meerdere loten kopen: hoe meer loten, hoe meer kans. Inwisselen kan tot en met 25 juni 2024. Voor welke prijs ga jij?