Skip to main content
25-08-22

Gratis duurzame mobiliteit in Houten voor werknemers

De komende 4 maanden gaat de Gemeente Houten extra aan de slag met een pilot voor duurzame mobiliteit, en stimuleert zoveel mogelijk werknemers om de fiets naar werk te pakken. De pilot wordt feestelijk afgetrapt op 1 september in het Theater Aan de Slinger in Houten. Hierbij nodigen we alle geïnteresseerden graag uit aanwezig te zijn om te horen wat we precies gaan doen de komende maanden en hoe ondernemers hun werknemers kunnen motiveren deel te nemen.

 

U bent vanaf 11.30 uur welkom. Koffie en thee staan klaar in de foyer in Theater Aan de Slinger. Om 12.00 uur trappen wethouder Wouter van den Berg en Sylvia Groen van Ondernemend Houten het programma af, gevolgd door een toelichting van het Ik fiets team op de activiteiten en mogelijkheden om uw werknemers deel te laten nemen. Onder het genot van een broodje sluiten we de kick-off af, waarbij het natuurlijk direct mogelijk is om de Ik fiets app te downloaden, deel te nemen aan de ‘Flora, Fauna, Fietsen uitdaging’ of een gratis e-bike te reserveren.

 

Aanmelden kan bij Sylvia Groen via secretariaat@ondernemendhouten.nl. Direct op een e-bike stappen na de kick-off? Laat het op tijd weten, want er zijn slechts 4 fietsen beschikbaar!

 

Over de pilot

Meer werknemers die vaker de fiets naar het werk pakken, dat heeft alleen maar voordelen!  Fietsen maakt je gezonder, slimmer, productiever én helpt tegen stress. Om werkgevers in de provincie Utrecht op weg te helpen, ontwikkelde Ik fiets een gebiedsaanpak speciaal voor een collectief van werkgevers met acties en interventies gericht op het stimuleren van werknemers om vaker de fiets naar werk te pakken. Zo kunnen werknemers gratis een e-bike en OV-taxi proberen en meedoen met een fietsuitdaging waarmee ze sparen voor bloemperkjes in Houten.

 

Meer weten over de acties? Kijk op ikfiets.nl/houten!