Skip to main content
12-05-22

Ik fiets… De Vuelta!  

De provincie Utrecht kleurt rood, want over precies 100 dagen komt la Vuelta Holanda eraan! En Ik Fiets en la Vuelta slaan de handen ineen! Wij hebben hele leuke nieuwe uitdagingen voor jullie klaargezet in de Ik Fiets app waarmee je ook nog eens kans maakt op hele leuke prijzen! Zo maak je kans op een ticket voor één van de Vuelta toertochten of op echte Vuelta merchandise. Welke uitdaging ga jij aan?  

  

Uitdaging 1: train mee met la vuelta  

Train jij mee? Registreer minimaal 85 aaneengesloten trainingskilometers en maak kans op één van de vijf tickets voor een Vuelta toertocht naar keuze op 14 augustus.  

  

Uitdaging 2: fiets mee met la vuelta  

Fiets jij mee? Fiets in totaal 183 kilometer, de afstand van de tweede etappe van de Vuelta die van ’s-Hertogenbosch naar Utrecht gaat en maak kans op één van de vijf Vuelta prijzenpakketten!  

  

Uitdaging 3: fiets samen la vuelta  

Fiets samen met je vrienden, familie, collega’s of sportgenoten de gehele afstand van de Vuelta? Fiets samen 3280 kilometer en maak kans op een officieel Vuelta fietsshirt. Alle deelnemers krijgen voor de door hun afgelegde kilometers punten en de deelnemer die de meeste kilometers heeft afgelegd maakt kans op de hoofdprijs. Met wie ga jij deze groepsuitdaging aan?  

  

Vuelta-items in de app 

Alle punten die je komende maanden verdiend, kunnen vanaf 14 juli 2022 ingewisseld worden voor unieke Vuelta merchandise. Spaar jij voor een Vuelta fietsbel, koffie to go mug of bidon?