Skip to main content
04-09-21

Ik fiets loterij: de prijzenbekendmaking

De trekking komt steeds dichterbij: op 7 september vindt de volgende Ik fiets loterij plaats! Heb jij al loten weten te bemachtigen? Dit kan nog tot en met 6 september. De prijzen zijn inmiddels allemaal bekend gemaakt via onze sociale mediakanalen Facebook en Instagram. We zetten alle prijzen hieronder nog een keertje voor je op een rijtje. Dit wil je winnen!

Eerste Prijs

De eerste prijs is de Fitbit Charge 4 activity tracker. De tracker meet de intensiteit van je inspanning op basis van je hartslagzone. Tijdens een rondje fietsen registreert de Charge 4 je afstand, snelheid en route dankzij de ingebouwde gps ontvanger. Ook ontvang je meldingen van je smartphone, meet je je slaap en betaal je contactloos met Fitbit Pay.

Tweede Prijs

De tweede prijs is een bladcadeau ter waarde van €50,-. Kies zelf welk tijdschrift jij graag wilt ontvangen! Je hebt keuze uit meer dan 100 toptijdschriften zoals LINDA., vtwonen, JAN, Delicious of Psychologie Magazine maar ook fietstijdschriften als Bicycling en Fiets.

Derde prijs

De derde prijs is een Ik fiets rugzak. De rugzak heeft een vlot model en is lekker stevig en neem je alles comfortabel mee op de fiets voor een lekker dagje (onder)weg. Met de knalrode kleur raak je de tas in ieder geval niet meer kwijt!

Vierde Prijs

De vierde prijs is een Bioscoopbon ter waarde van €10,-. Het leukste cadeau in het donker! De cadeaubon is geldig bij bijna alle bioscopen en de meeste filmtheaters. Kies je favoriete film uit, stap op de fiets en geniet van de voorstelling.

Vijfde Prijs

De vijfde prijs is een Ik fiets waterfles. De fles is gemaakt van flexibel materiaal en komt met een clip waardoor je hem makkelijk aan je tas of broek kunt hangen. Heb je hem leeggedronken? Dan vouw je hem gemakkelijk klein op!

Meedoen?

Enthousiast geworden door deze prachtige prijzen? Koop dan nu een lot (of meerdere!) in de Ik fiets winkel door 400 gespaarde punten in te ruilen. Loten zijn verkrijgbaar t/m 6 september! Op 7 september 2021 is de trekking. Alle winnaars ontvangen diezelfde dag nog een mail van ons, met daarin meer informatie over hun prijs. Wie weet ben jij een van de winnaars!