Skip to main content
28-04-20

Ik fiets supports your locals

De coronacrisis raakt ons allemaal. Terwijl mensen met de vitale beroepen dag en nacht hard werken, zijn het onzekere tijden voor vele winkeliers, ondernemers en de horeca. Door de maatregelen zien veel ondernemers hun omzet teruglopen en moeten sommigen zelfs hun deuren sluiten. Maar daarnaast blijven veel ondernemers creatieve ideeën bedenken om hun producten bijvoorbeeld te bezorgen of op een alternatieve manier open te gaan.

Omdat buiten fietsen een van de weinige activiteiten is die nog veilig en verantwoord ondernomen kan worden, wordt dit nog volop gedaan. Het project Ik fiets zoekt de verbinding met lokale ondernemers om te kunnen helpen met het doneren van fietskilometers. Hoe gaat dat in zijn werk?

De Ik fiets app
Ik fiets is een initiatief van de provincie Utrecht om inwoners te stimuleren vaker te fietsen. Hiervoor wordt o.a. de Ik fiets app gebruikt, een motiverende app die gebruikers beloond met een spaarpuntenprogramma voor het maken van fietskilometers. Deze gespaarde punten wisselen zij vervolgens in voor de acties en aanbiedingen in de app winkel. In deze app winkel kunnen ondernemers een product, dienst of korting aanbieden. Op dit moment zijn er ruim 4.000 gebruikers van de Ik fiets app en dit aantal groeit. Een interessante doelgroep van actieve, betrokken fietsers uit de hele provincie Utrecht.

Verzin een actie
Is deze doelgroep interessant voor jouw onderneming? Dan kun je een aanbieding doen in de app winkel van Ik fiets. Verzin een leuke actie of aanbieding waarmee jij als ondernemer op dit moment geholpen bent. Denk bijvoorbeeld aan:

Koop nu een tegoedbon t.w.v. €30,- en betaal €25,- bij inlevering van 750 punten!
of
Koop nu twee toegangskaartjes en ontvang het derde kaartje gratis bij inlevering van 1.000 punten!
of
Ontvang een gratis koek bij twee koffie to go bij inlevering van 200 punten!

Wij brengen de actie vervolgens onder de aandacht in de Ik fiets app. Op deze manier helpen we lokale ondernemers om ook nu omzet te genereren!

Meer weten? Stuur dan een mail naar info@ikfiets.nl