Skip to main content
05-06-24

Probeer de beloningsroute Nieuwegein-IJsselstein!

Nog op zoek naar iets leuks om vandaag te doen? Er zijn drie nieuwe beloningspartners bijgekomen. Net zoals voor Utrecht-Maarssen, hebben we een route voor je uitgestippeld. Dus fietsen maar!

Woehoe! De Ik fiets app telt weer drie nieuwe beloningspartners. Met deze app worden je fietstochtjes in Utrecht hartelijk beloond. Ontvang spaarpunten voor al je fietskilometers en wissel deze in voor leuke aanbiedingen. We zetten de nieuwe partners even voor je op een rijtje.

  1. Fietsliefhebber Nieuwegein:

Als (Ik) fietser vind jij het vast belangrijk dat je fiets het goed doet. Niets is vervelender dan platte banden of vastgeroeste trappers… Weer eens tijd voor een oppoetsbeurt? Kom langs Fietsliefhebber Nieuwegein voor een gratis veiligheidscheck en krijg met je gespaarde punten in de Ik fiets app nu ook korting op reparaties of accessoires.

Locatie: Waardijnburg 3 Nieuwegein

  1. Biomonkie:

Lange fietstochten vereisen voldoende energie. Kom daarom langs Biomonkie om jouw gratis energiebar op te halen! En als je er toch al bent, kijk dan ook verder in hun groene assortiment. Van biologisch eten tot ecologische huishoudelijke artikelen: goed voor de wereld en jou.

Locatie: Doelenstraat 6 IJsselstein

  1. BikeCity IJsselstein:

Net als Fietsliefhebber, kun je bij BikeCity IJsselstein ook terecht voor hoogwaardige fietsen, reparaties en accessoires. Het is zeker geen straf om een bezoekje te brengen aan deze zaak in het schilderachtige IJsselstein. Je fiets nog veiliger opbergen? Wissel je punten in op de Ik fiets app en krijg 20% korting op een fietsslot naar keuze!

Locatie: Kerkstraat 22 IJsselstein

Hoe krijg je de beloningen te pakken? In de Ik fiets app verdien je per geregistreerde fietskilometer een punt. Deze punten kun je in het winkeltje van de app omruilen voor een voucher waarmee je de prijzen int. Zo wordt je fietsritje een echt feestje.