Skip to main content
23-09-21

Weer vaker naar kantoor? Ga op de fiets!

Dit najaar organiseert Ik fiets een speciale ‘Weer vaker naar kantoor Winactie’. Ga jij weer vaker werken op kantoor en reis je dan lekker met de fiets? Als je de Ik fiets app downloadt en je eerste woon-werkrit registreert tussen 27 september en 31 oktober 2021, dan maak je kans op mooie prijzen in de ‘Weer vaker naar kantoor Winactie’. Doe mee en wie weet win jij wel een Fitbit Charge of een van de andere toffe prijzen.

Kijk hier voor meer informatie over de Ik fiets app en een link naar de Google Play of App store. 

Al gebruiker van de Ik fiets app? 

Dan kun je in de app bij ‘berichten’ jouw unieke ‘Weer vaker naar kantoor’ code vinden. Je kunt deze code delen met jouw collega’s. Zij downloaden vervolgens de Ik fiets app en vullen jouw actiecode in bij ‘instellingen’. Wanneer zij hun eerste rit met de Ik fiets app hebben gemaakt, ontvangen jij en je collega beiden een lot voor de speciale ‘Weer vaker naar kantoor Winactie’.

Wat kan ik winnen? 

Met de ‘Weer vaker naar kantoor Winactie’ verloten we toffe prijzen, met als eerste prijs een Fitbit Charge! Je activiteit wordt de hele dag gemonitord, en je zult merken hoeveel je fietsritjes bijdragen aan een gezonde leefstijl. Ook kun je een Ik fiets hoodie, warme fietshandschoenen of een giftcard van Decathlon winnen! De trekking van de winactie is op 2 november. Houd Ik fiets in de gaten via Instagram en Facebook, waar we je op de hoogte houden van de ‘Weer vaker naar kantoor Winactie’ en alle andere Ik fiets acties!

Ben jij een van de gelukkige winnaars?