Skip to main content
14-07-20

Nieuwe beloningen in de Ik fiets app winkel

Zomer! Extra fijn om de fiets te pakken, toch? En nog leuker als je dan kan sparen voor een aantal leuke beloningsacties. Onlangs hebben we een aantal nieuwe acties toegevoegd aan de Ik fiets app. Daarnaast is er ook een oude bekende terug: de Decathlon. Graag vertellen we over de nieuwe beloningen waar jij voor kunt gaan fietsen!

Decathlon giftcard (t.w.v. 5 euro)
Hij is terug van weggeweest: de Decathlon giftcard. De Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Hier kun je terecht voor al je fietsspullen. Heb je alles voor je fiets al? Geen probleem, want de giftcard is geldig voor alle producten. Je fietst de Decathlon giftcard bij elkaar voor 500 punten. Hiermee ontvang je een voucher die te verzilveren is bij Decathlon The Wall en Decathlon Vredenburg.

Kookboek Circular Chefs
Ook nieuw in de Ik fiets winkel is het receptenboek Circular Chefs. Wist je dat één derde van het voedsel wereldwijd wordt verspild? In Circular Chefs leer je klimaatvriendelijk te koken. Naast de recepten van verschillende chefs uit Nederland, leer je ook om het maximale uit je voedsel te halen. Wil jij aan de gang gaan met conserveren, pekelen of gewoon een lekker nieuw recept uitproberen? Lever dan nu 2500 punten in in de Ik fiets winkel en krijg het boek thuis opgestuurd!

FietsroutebooQi provincie Utrecht
Tot slot hebben wij een nieuwe gids in onze winkel. Ideaal als je er tijdens je vakantie op uit wil! Ontdek de mooiste fietsroutes van de provincie Utrecht in dit handige gidsje. Tijdens deze zomervakantie kun je jezelf gaan vermaken met 10 verschillende routes variërend van 24 tot 75 kilometer. Kom achter het verhaal van de Nieuwe Hollandse Waterlinie tijdens de Jan Blanken fietsroute of geniet van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug. Voor maar 250 Punten ontvang je deze gids thuis bij jou op de deurmat!

Behalve deze nieuwe beloningsacties, verschijnt er binnenkort nóg een nieuwe actie in de app. We verklappen alvast dat het iets met een duurzame webwinkel te maken heeft. Houd de app in de gaten dus!

Ben je ook geïnteresseerd in deze leuke beloningen, maar heb jij nog geen Ik fiets punten? Download dan nu de Ik fiets app, stap op de fiets en ga leuke uitdagingen aan! Ga voor meer informatie naar https://ikfiets.nl/aanbod/app/