Skip to main content
05-06-24

Probeer de beloningsroute Utrecht-Maarssen!

Nog op zoek naar iets leuks om vandaag te doen? Ga langs bij vier van onze nieuwe beloningspartners! We hebben alvast een route voor je uitgestippeld. Sportief plezier gegarandeerd.

Goed nieuws: de Ik fiets app telt drie nieuwe beloningspartners! Met deze app worden je fietstochtjes in Utrecht hartelijk beloond. Ontvang spaarpunten voor al je fietskilometers en wissel deze in voor leuke aanbiedingen. We zetten de nieuwe partners even voor je op een rijtje.

  1. Puur & Loos Utrecht:

Verpakkingsvrij boodschappen doen is weer helemaal in! Bij Puur & Loos Utrecht neem je je eigen herbruikbare verpakkingen mee. Vul je thermoskan, droogtrommel of beschuitbus met heerlijke producten als noten, koffie, granen en nog veel meer. Nog zin in een zoete snack voor je terugrit? Spaar nu 10% korting op een zakje gedroogd fruit. Smullen!

Locatie: Burgemeester Reigerstraat 24A Utrecht

  1. Mantel Superstore Utrecht:

Is het weer eens tijd om je stalen ros te pimpen? Kom langs bij Mantel Superstore Utrecht! Niet alleen hebben zij een ruim assortiment aan fiets(onderdelen), accessoires en kleding, je kunt hier ook terecht voor deskundig advies. Geslaagd in je aankopen? Ruil in de Ik fiets app je punten in voor 10% korting op kleding, onderdelen en accessoires.

Locatie: Hertogswetering 171 Utrecht

  1. Massagepraktijk Maarssen:

Dol op fietsen, maar last van pijn- of mobiliteitsklachten? Massagepraktijk Maarssen staat voor je klaar. Hier kun je terecht voor een persoonlijke zorgbehandeling, chiropractie of een heerlijke massage. Met hun kennis en ervaring zorgen ze dat jij binnen no-time weer geniet van je fietsrit. Nu met 15% korting op een sport- of ontspanningsmassage!

Locatie: Tuinbouwweg 19B Maarssen

Hoe krijg je de beloningen te pakken? In de Ik fiets app verdien je per geregistreerde fietskilometer een punt. Deze punten kun je in het winkeltje van de app omruilen voor een voucher waarmee je de prijzen int. Fluitje van een cent!