Skip to main content
01-07-20

Stap op de fiets en win een uniek T-shirt

Ken jij #ikfiets al? Fiets nu mee en maak kans op één van de twintig Ik fiets shirts! Ik fiets maakt het fietsen voor inwoners van de provincie Utrecht niet alleen makkelijker, maar vooral veel leuker! Zo kun je gratis een e-bike, speed pedelec of e-bakfiets uitproberen, maar is er ook de speciale Ik fiets app!

In de Ik fiets app ontvang je spaarpunten voor elke kilometer die je fietst. En die kun je weer inwisselen voor leuke beloningen naar keuze zoals waardebonnen, kortingen of een lot in de loterij. En om het fietsen in de zomermaanden nog leuker te maken, maak je nu kans op een uniek Ik fiets shirt als je in juli of augustus de app downloadt. Zo doe je mee:

  1. Download de Ik fiets app tussen 1 juli en 31 augustus 2020.
  2. Maak minimaal één fietsrit met de app in juli of augustus.
  3. En maak kans op één van deze hippe shirts.

De actie geldt alleen voor nieuwe deelnemers aan de Ik fiets app. Fiets jij al met de app? Goed bezig! Attendeer dan je vrienden op deze leuke actie. De winnaars krijgen begin september bericht.