Skip to main content
09-03-23

Steun goede doelen en win prijzen met je Ik Fiets punten!

Als fietsliefhebber veel punten bij elkaar gefietst maar nog niet uitgegeven? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu kun je je verdiende punten op twee nieuwe manieren inzetten: doe mee aan de loterij of steun een goed doel.

Koop je lot voor de loterij
Wil je kans maken op mooie prijzen? Dan is de Ik Fiets loterij iets voor jou! Koop een lot door 400 punten in te wisselen en dan speel automatisch mee voor de trekking op 31 maart. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans op een van de fantastische prijzen. De prijzen maken we later bekend, dus houd onze socials goed in de gaten! Nog niet genoeg punten om voor de trekking van 31 maart een lot te kopen? Niet getreurd, want er komen dit jaar nog meer loterijen aan!

Doneer je punten aan het goede doel
Wil jij met je punten liever iets voor een ander betekenen? Doneer dan je punten aan een van de goede doelen: de Voedselbank Utrecht/Amersfoort, Stichting Dierenlot en Stichting Leergeld Utrecht. Kies zelf aan welk goed doel jij je punten wilt doneren. Voor iedere 1000 punten die je inwisselt geef je €2,50 aan het goede doel. Ook een goede reden om wat vaker de fiets te pakken.

Wil je meedoen aan de loterij of een goed doel steunen? Ga dan naar de Ik Fiets app en neem een kijkje in de ‘winkel’. Hier kun je kiezen wat je met je verdiende punten wilt doen. Dus stap op de fiets, en sparen maar!