Skip to main content
10-11-23

Twee nieuwe smaakvolle partners in de app

Goed nieuws voor fietsers die de afgelopen tijd veel punten bij elkaar hebben gefietst. De Ik fiets app heeft namelijk twee smaakvolle partners toegevoegd waar jij je punten kunt inruilen. 

  1. Gelato e Caffe Burano
    Voor degenen die graag iets zoets willen na hun fietstocht, verwelkomen we Gelato e Caffe Burano als een nieuwe partner. Gelegen in verschillende plaatsen in de provincie Utrecht, biedt Gelato e Caffe Burano een scala aan heerlijk ijs, authentieke Italiaanse koffie en andere lekkernijen. Wissel je Ik fiets punten in voor een gratis mandorla koek of chocotruffel bij aankoop van een kop koffie. Laat jezelf verwennen met de smaak van Italië na een geslaagde fietstocht!
  2. Warmoes
    Warmoes is een duurzaam vegetarisch restaurant op het Hof van Cartesius, waar lokale ondernemers, kunstenaars en muzikanten bij elkaar komen. Wissel je punten in en ontvang een digitale voucher voor je tweede kopje koffie of pilsje. Blijf dus wat langer zitten, of neem gezellig iemand mee. Geniet van deze traktatie en de ontspannen sfeer in deze stadsoase!