Skip to main content
14-02-22

Wil jij je Valentijn verrassen? Ga op Fietsdate!

Ah 14 februari, de liefde hangt in de lucht! Maar wat moet je dit jaar weer verzinnen om je geliefde, beste vriend(in) (of gewoon iemand van wie je houdt) in het zonnetje te zetten? Ga op fietsdate! Het kan helemaal gratis en voor niks en je date heeft dit vast nog nooit eerder gedaan. Hoe ziet zo’n date er dan uit? Ik fiets helpt je een handje op weg!

 

Zondag 13 februari 14.00

De voorbereiding

Als een echte goede geliefde heb jij natuurlijk aan alles gedacht. Je hebt gezorgd dat de fietsen paraat staan: je hebt de banden opgepompt, de verlichting gecontroleerd en alvast warme kleding klaargelegd. Je gaat ook alvast bedenken welke route jullie gaan fietsen:

Dan nog een verrassing, je wil natuurlijk je date een echte beleving meegeven. En dus heb je bedacht dat je wel een picknick voor onderweg wil meenemen. Je doet alvast de inkopen of je bestelt alvast bij jullie favoriete restaurant. Zo gaan jullie helemaal voorbereid onderweg!

 

Maandag 14 februari 17.00

De date

14 februari, de werkdag is voorbij. En in plaats van op de bank te ploffen, en een romantische film op te zetten, kondig je aan: we gaan op fietsdate! Met warme kleding aan en goed werkende fietsverlichting gaan jullie op pad.Je date is helemaal verrast! Onderweg hebben jullie echt even tijd voor elkaar, zonder afleiding van televisie of telefoon. De natuur geeft jullie rust en je hebt echt even tijd om met elkaar te praten. Is dit jullie eerste date en hebben jullie niet zoveel gespreksstof? Geen probleem, onderweg valt genoeg te zien om over te praten!

 

Maandag 14 februari 18.00

De verrassing

Na een klein uurtje fietsen begint de honger toch wel een beetje te komen. Daar heb jij aan gedacht! Je fiets naar een leuke plek en haalt een picknick-kleed en allemaal lekkere hapjes tevoorschijn uit je fietstassen. Zelfgemaakte lasagne, borrelhapjes of een afhaaldiner van een lokale horecagelegenheid. Met nieuwe energie beginnen jullie aan de terugweg. Met rode wangen en een tintelende neus komen jullie thuis. Waar jullie nog lekker tegen elkaar aan kunnen kruipen. Date geslaagd!

 

Wie ga jij verrassen met een fietsdate?