Skip to main content
23-12-22

(Ik) fietser Ruvar wint aankoopbedrag nieuwe fiets terug

Afgelopen maanden konden fietsers gebruik maken van de Ik fiets aanschafregeling. Hierbij kregen ze 100 euro retour bij aanschaf van een nieuwe fiets. En er was een kans om het gehele aankoopbedrag tot 2000 euro terug te winnen. En Ruvar is de gelukkige! Met het bedrag heeft hij een mooie nieuwe fiets erbij om ritjes te maken door de bossen van Zeist.

 

Over Ruvar

Maak kennis met Ruvar Spauwen (33) vader en softwareontwikkelaar uit Zeist. Ruvar is een echte fietsliefhebber en actief gebruiker van de Ik fiets app. Hij fietst elke dag naar zijn werk, maar gaat er ook graag in zijn vrije tijd op uit met de fiets. En daar heeft hij met de aanschafregeling een hele mooi nieuwe fiets voor kunnen kopen.

 

Fietsen als gezinsuitje

Ondanks dat Ruvar fan is van wielrennen en mountainbiken, komt het er niet altijd meer van door het vaderschap. Maar dat houdt hem niet tegen om alsnog recreatieve fietstochtjes te maken. Zijn nieuwe fiets is daar helemaal op ingesteld: “Ik heb deze fiets ook bewust gekocht om wat rustigere fietsritjes te maken. Er kan hier ook een fietszitje op”.  Zo kan hij heerlijke fietsritjes maken met zijn vriendin en peuter.

 

Fietsmotivatie

De keuze om de fiets te pakken in plaats van de auto of het ov heeft bij Ruvar een duidelijke reden. Als softwareontwikkelaar zit Ruvar veel achter de computer. Daarom vindt hij het belangrijk om ook goed te blijven bewegen. Het was dan voor Ruvar ook niet meer dan logisch om de fiets naar het werk te pakken. De Ik fiets app vindt hij hierbij een mooie toevoeging: “Ik vond het leuk om met de acties mee te doen en om punten te sparen. En zeker nu de stoplichten sneller op groen gaan met de app, is het helemaal handig”.

 

Mooiste route

Ruvar fietst graag in de bossen van Zeist, de heide van Den Treek, maar ook fietsen over de landingsbaan van Vliegbasis Soesterberg vindt hij erg bijzonder. Wil jij deze route ook fietsen? Je vindt hem hier.

 

Fietstip van Ruvar

“Als de regen je tegenhoudt om de fiets te pakken, investeer dan in goede regenkleding. Dan merk je dat het allemaal wel meevalt”. Dus hop op de fiets!

 

Zoek jij toch nog wat meer motivatie? Download dan ook de Ik fiets app. Deze registreert automatisch je fietsritten en beloont je voor je gemaakte kilometers. Zoek je juist meer uitdaging? Daar is ook aan gedacht: de app bevat ook fietsuitdagingen waar je extra punten mee kunt verdienen. Start vandaag met vaker fietsen. Download de app!